Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Reforma habitatge carrer Perú

Projecte 2014 / Obra 2014

Superfície 65m2

PEC 21.900 €

Barcelona

 

 

 

Reforma "low cost" d'un pis adquirit per el propietari per unir-lo al pis inferior, 

 

 

S'eliminen els envans existents per obtenir una planta diàfana i es comunica amb el pis inferior amb una escala que s'ubica de forma que afecti el mínim a la distribució del pis existent, ocupi el mínim espai i respecti al màxim l'estructura de l'edifici.

 

S'ha cercat un espai neutre i lluminós,  amb parets i portes blanques amb elements de remat d'acer inoxidable, contrastant amb un parquet natural sense envernissar de roure rústic, de forma que pugui contenir el mobiliari d'estils diversos del propietari, mantenint un cet ordre i unitat de l'espai

 

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

DSCF1475.png

DSCF1475.png

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma habitatge Loreto

Reforma habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Reforma Habitatge Loreto

Projecte 2013 / Obra 2013

Superfície 222m2

PEC 262.223 €

Barcelona

 

Reforma d'habitatge que s'estructura en tres nivells:

 

Un primer nivell que funciona com un habitatge convencional, on el principal repte era obrir la cuina, en una posició molt lateral, a l'espai de la sala.

 

Un segon nivell on l'espai està pensat per  poder-lo gaudir amb els amics, amb projecció audiovisual, música, barra de bar amb petita cuina, i terrassa amb jacuzzi.

 

Un tercer nivell de treball

 

S'aconsegueixen espais molt fluïds, amb materials neutres  escollits per posar en valor la seva volumetria i lluminositat, singularitzant alguns elements concrets, com el revestiment vidriat vermell de la cuina o la xemeneia de pedra. 

 

 

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

Habitatge a Tamariu

DSCF9864.png

DSCF9864.png

Projecte 2006 / Obra 2013

Superfície 255 m2

PEC 271.382 €

Tamariu, Palafrugell (Girona)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habitatge ubicat en un solar de difícil topografia que té com a principal objectiu poder gaudir intensament del magnífic paisatge que l'envolta.

 

Construït amb sistemes prefabricats econòmics, el repte ha estat no renunciar a l'expresió arquitectònica, que es defineix com la macla de dos elements, un cos cúbic de textura de pedra lleugerament entregirat on s'ancora un altre cos lineal estucat blanc, amb grans terrases que a l'hora són porxos per a la imprescindible protecció solar.

Habitatge a Matadepera

Habitatge a Matadepera

Habitatge a Matadepera

Habitatge a Matadepera

Habitatge a Matadepera

Habitatge a Matadepera

Habitatge a Matadepera

Habitatge a Matadepera

Projecte 2007 / Obra en curs

Superfície 606m2

PEC 920.467 €

Matadepera (Barcelona)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'habitatge s'articula al voltant de la piscina, zona privada, íntima, lluny de la visió del carrer i els veïns, obrint-se al paissatge, amb les muntanyes de Montserrat al fons.

 

S'expressen clarament els diferents volums i alçades que omposen l'edifici, ubicant les obertures en les escletexes que deixen entre sí.

 

Els espais interiors són amplis i fluïts, i es tanquen únicament les zones privatives.

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

golfa.png

golfa.png

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

Reforma Habitatge B. de la Conca

 

Projecte 2013 / Obra 2013

Superfície 90 m2

PEC 49.596 €

Barberà de la Conca

 

Habitatge entre mitgeres en una població rural, de tant sols 3 m. d'amplada, on el principal repte era introduir la llum. Aprofitant la necessària reforma estructural pel reforç dels forjats de bigues de fusta i revoltons de guix, molt flexats i deteriorats, es substitueix l'escala de pujada a les golfes per una molt elemental de vidre que facilita l'accés de llum i la connexió visual i fluidesa dels espais cercant ampliar-los visualment.

 

L'antic galliner cobert es transforma en un terrat amb magnífiques vistes sobre la Conca de Barberà i amb un tancament vidriat que permet l'accés de la llum a les plantes inferiors. L'accés d'abundant llum i les noves visuals ofereixen una percepció dels espais insòlita i radicalment diferent.

El mur interior que recolza l'escala es forada per permetre que la llum arribi fins a les estances més fosques.

 

 

Projecte 2010 / Obra 2011

Superfície 60 m2

PEC 29.578 €

Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'objectiu és transformar radicalment un espai degradat, fosc, trist i poc funcional en un espai lluminós, ampli i adaptat per a tothom oferint un accés amable als propietaris dels habitatges.

 

La contraposició de colors i tectures serveix per remarcar els àmbits i els recorreguts.

 

El joc de miralls integrats als plafons permet controlar la totalitat de l'espai. evitant la possibilitat que que es pugui amagar algú sense ser vist

Reforma vestíbul Padilla

Reforma vestíbul Padilla

Reforma vestíbul Padilla

Reforma vestíbul Padilla

Reforma vestíbul Padilla

Reforma vestíbul Padilla

Reforma vestíbul Padilla

Reforma vestíbul Padilla

Reforma vestíbul Padilla

Reforma vestíbul Padilla

 

Projecte 2010 / Obra 2011

Superfície 186 m2

PEC 152.089 €

Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

S'uniexen dos pisos d'uns 80 m2 per configurar un nou habitatge, on el principal objectiu ha esta aconseguir espais amplis, oberts i diàfans però que a l'hora es puguin independitzar, segons la voluntat dels clients.

 

S'utilitza el color blanc en parets i sostres, obtenir la màxima lluminositat i per deixar tot el protagonisme al parquet de bambú, col.locat en totes les estances. Es dona color només en paraments molt singulars.

 

S'aprofiten tots aquells elements en bon estat dels pisos originals (sanitaris, griferies, instal.lacions,etc.)

 

 

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

Reforma habitatge Rambla Poblenou

DSCF5338.png

DSCF5338.png

DSCF5328.png

DSCF5328.png

Projecte 2002 / Obra 2005

Superfície 258 m2

PEC 246.357 €

Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habitatge desenvolupat en dues plantes que s’ha de construir coexistint amb la casa on viuen els propietaris, per enderrocar-la un cop es puguin traslladar. Aquest entrebanc aparent, permetrà obtenir una edificació compacte i un solar molt lliure per a jardí.

 

L’edifici es composa per diferents volums que s’expressen amb total independència, fet remarcat per l’ús del color i les diferents formes de les obertures.

Habitatge a Barcelona

Habitatge a Barcelona

Habitatge a Barcelona

Habitatge a Barcelona

Habitatge a Barcelona

Habitatge a Barcelona

Habitatge a Barcelona

Habitatge a Barcelona

Projecte 2002 / Obra 2005

Superfície 256 m2

PEC 246.357 €

Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’habitatge té una planta pels pares i una altre pels fills, de forma que puguin mantenir la seva independència.

 

Cada planta disposa d’una zona exterior pròpia: la planta baixa el jardí i la planta pis la terrassa. L’escala s’ubica de forma estratègica per a complir amb aquesta condició, donant servei a les dues plantes de forma independent.

 

La casa, d’inspiració clarament mediterrània, s’ubica al fons de la parcel·la per alliberar el màxim terreny per al jardí i s’orienta al sud i a les vistes del mar, on donen les principals peces.

Habitatge a Cubelles

Habitatge a Cubelles

Habitatge a Cubelles

Habitatge a Cubelles

Projecte 2004 / Obra 2005

Superfície 1.128 m2

PEC 832.119 €

Cornellà de Llobregat (Barcelona)

 

LYPSA és una enginyeria dedicada al disseny de diversos elements de l’automòbil, essent el seu principal client el grup SEAT, AUDI i VOLKSWAGEN.

 

La nau industrial seu de LYPSA tenia una imatge desfasada, poc adient amb el tipus de client que la freqüentava i no disposava dels espais funcionalment necessaris.

 

La intervenció consisteix en una ampliació amb increment de la superfície de l’altell i redistribució dels espais de la nau per adequar-los a les noves necessitats, a l’hora que es canvia radicalment la imatge amb l’objectiu d’oferir un ambient amable, seriós i representatiu, però allunyat del luxe, en definitiva, que encaixi amb els valors que la empresa vol transmetre.

Reforma Lypsa

Reforma Lypsa

Reforma Lypsa

Reforma Lypsa

Reforma Lypsa

Reforma Lypsa

Reforma Lypsa

Reforma Lypsa

Reforma Lypsa

Reforma Lypsa

Habitatge a Vallvidriera

Habitatge a Vallvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Habitatge a Valvidriera

Projecte 2000 / Obra 2002

Superfície 256 m2

PEC 246.357 €

Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habitatge unifamiliar en un solar petit de 400 m2 i normativa molt estricta que permetia poca edificabilitat, resultant una edificació molt compacte, desenvolupada en dues plantes amb l’accés de vianants i vehicles a la planta superior i el contacte amb el jardí a la planta inferior

 

Els principals elements de la façana son uns porticons de protecció que fan de porxo quan estan oberts, de forma que no computa com superfície edificada. L’edifici s’obra totalment al jardí i es tanca a les edificacions veïnes, molt pròximes i sense cap interès.